Wednesday, July 29, 2009

toteboutique GIVEAWAY

masa blog walking td i terjmpe stu blog ni
kt blog ni ade mcm2 tote yg korang leh pilih
so kl ni tuan blog nk wat
GIVEAWAY
comelkn tote ni=D


dimaklumkn bhawa semua leh join(terbuka kpada yg ade blog sahaja)
coz???tuan blog nk kte wat entry pasal giveaway ni
sng je yer kwan2 meh kte sme2 meriahknnye
syarat2 ade dibawah ye




1. Beri komen tentang bag nih .. cute ker, tak cute ker, ribbon tak sesuai ke & macam2 lagi
bagi sy beg itu smmgnyer menepati citarasa sy yg muda ini(mude ker=D).Bunga2 tu mcm
inggeris style lak ye.Ribbon tu klu tukar kaler ln kasi kontra ckit ngan yg kaler merah tu.Kira
nmpak ribbon tu mnonjol.sekian=D


2. lepas tu buat enrty dan ruar2kan tentang giveaway nih
entry dh wat n akan war2knnyer skali

3. beritahu saya link anda tentang Giveaway ini
i do=D

4. pemilihan RANDOM ORG lah kan .. macam biasa
adil bukan=D


kawan2 ku yg nk join sila2 click

3 comments:

Mrs LVoe said...

mmg cantik tote tu..suka gak tp dh byk bag heheh

CuTeMiUt78 said...

wah..memang nice tote tu.. apapun good luck k

delour said...

mrs lVoe
cntekk n cute..hehe
leh wat ltk telekung...=D


cutemiut78
thanks kak=D

tweet..

Followers